Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Όπως με την Μπαρτσελόνα – Φώτσης: Δεν τελείωσε τίποτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ακόμα περισσότερη συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενόψει του δεύτερου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακού, ενώ όπως και ο Αντώνης Φώτσης ζήτησαν την βοήθεια του κόσμου χωρίς ακρότητες.

«Για εμάς θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται ότι είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς επειδή πήραμε μία νίκη στον πρώτο τελικό. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παίξουμε. Πάντα είναι καλό να παίζεις μπροστά στον δικό σου κόσμο. Θέλουμε όμως να γίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε:

«Από την πλευρά μας να έχουμε υψηλό βαθμό αυτοσυγκέντρωσης και από την πλευρά του κόσμου να μας βοηθήσει και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Γιατί αυτό ήταν το καλύτερο παράδειγμα καλής ατμόσφαιρας και για το πώς ο κόσμος βοηθά πραγματικά. Θα επαναλάβω και κάτι που είπα μετά τον πρώτο τελικό: Στο ΣΕΦ υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα, τίποτα δεν συνέβη εκεί και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο: Να δείξουμε ό,τι καλύτερο εντός και εκτός παρκέ».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης σχολίασε:

«Κάναμε το 1-0 στο ΣΕΦ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν πάρουμε τη νίκη και στον δεύτερο τελικό. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς και αυτό θα διεκδικήσουμε, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας φέρει πολύ πιο κοντά στην επίτευξη του τελευταίου στόχου της χρονιάς. Έχουμε κάνει ένα καλό πρώτο βήμα, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι εδώ. Υπάρχει και συνέχεια και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ότι παρουσιαστήκαμε στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε όμως και κάτι ακόμη: Να έχουμε τη βοήθεια του κόσμο, χωρίς να ξεφύγει. Δεν θα μας βοηθήσει αν δημιουργήσει προβλήματα. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική για εμάς, αλλά δεν θέλουμε να δημιουργηθούν προβλήματα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε