Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: Πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ΄όσο μέχρι σήμερα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην ανάγκη βελτίωσης της ομάδας του για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που ζήτησε συγκέντρωση για 40 λεπτά σχετικά με το ματς της Τρίτης.

“Ετοιμαζόμαστε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Πήραμε μία νίκη στην Ισπανία, είμαστε στο 1-1, αλλά χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το επόμενο βήμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο.
 
Θα πρέπει επίσης να αντιληφθούμε ότι αντιληφθούμε ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Είναι κάτι καλό και ο καθένας θέλει να παίζει εντός έδρας. Αλλά σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ όσο μέχρι σήμερα αν θέλουμε να νικήσουμε. Περιμένουμε οι φίλαθλοι να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα, να είναι στο πλευρό μας και στα δύο παιχνίδι.

Από την πλευρά μας καλούμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ προκειμένου κάνοντας ένα καλό παιχνίδι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”, σημείωσε ο Ζοτς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αντώνη Φώτση: “Σε αυτό το σημείο κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας. Η σειρά είναι στο 1-1 κι έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Το πλεονέκτημα έδρας είναι ένα συν, αλλά δεν σημαίνει τίποτα σε αυτή τη φάση, όταν μάλιστα πρόκειται για δυο ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα. Πήραμε μία σημαντική νίκη στην Ισπανία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς θέλουμε άλλες δύο. Την Τρίτη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη.

Μέχρι εκεί βλέπουμε για την ώρα, κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι αντίπαλοί μας έχουν δείξει πως μπορούν να επικρατούν και μακριά από το Παλάου Μπλαουγκράνα. Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και θα παλέψει για τη νίκη, αλλά το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο, αλλά θα πρέπει κι εμείς να βοηθήσουμε τον κόσμο μας. Θέλουμε τη δεύτερη νίκη για μας, αλλά και για εκείνους”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε