Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Όνειρο ζω”! – Παραμιλάει η Ευρώπη με τον ΑΠΟΕΛ

“Όνειρο ζω”! – Παραμιλάει η Ευρώπη με τον ΑΠΟΕΛ
Με όνειρο παρομοίασε την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της κυπριακής ομάδας ο Νούνο Μοράις, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουέφα, ενώ Μαντούκα, Σολωμού και Αίλτον συμφώνησαν οι φιλοδοξίες τους δεν έχουν “ταβάνι”.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο επίκεντρο με την κυπριακή ομάδα να έχει καταφέρει, εκτός των άλλων, όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να ασχολείται. Την Τρίτη μπορεί να αγωνιζόταν η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Μίλαν αλλά πρώτο θέμα στο σάιτ της Ουέφα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών ήταν η κυπριακή ομάδα.
 
Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ κλήθηκαν να μιλήσουν στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την εκπληκτική πορεία τους.
 
“Αυτό που πετύχαμε σήμερα (σ.σ.: χθες) είναι εκπληκτικό και συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση. Θέλαμε πραγματικά να κερδίσουμε και το δείξαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ κοντά στη λήξη του αγώνα, όμως παλέψαμε και πήραμε τη νίκη. Μοιάζει με όνειρο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό”, τόνισε ο Πορτογάλος μέσος Νούνο Μοράις, για την σπουδαία νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Πόρτο στο “ΓΣΠ”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των υπόλοιπων παικτών του ΑΠΟΕΛ

Γκουστάβο Μαντούκα: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου χάρισε αυτό το συναίσθημα. Είναι απίστευτο πραγματικά αυτό που ζούμε σήμερα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή. Είναι φανταστική ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, βλέπετε πως τραγουδά ο κόσμος για αυτή την ομάδα»

Άθως Σολωμού: «Νομίζω όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε τέτοια ονόματα, η πρόκληση είναι μεγάλη. Παίξαμε μυαλωμένα, ξέραμε πότε να βγούμε μπροστά, πως ν’ αμυνθούμε σωστά και μείναμε προσηλωμένοι και γι αυτό κερδίσαμε.

Είναι η τρίτη φορά που ανατρέπουμε το σκορ, σε παιχνίδι Champions League. Αποδεικνύουμε ότι έχουμε το σθένος και τις δυνάμεις μια μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Με τη νίκη είμαστε κοντά στους 16. Έχουμε τα φόντα για να προχωρήσουμε σ αυτό. Έχουμε ακόμη παιχνίδια και μπορούμε να πάρουμε την ιστορική πρόκριση».

Αΐλτον: «Είναι μεγάλη στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο. Παίξαμε σε μία πολύ καλή και τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ άξιζε τη νίκη απόψε (σ.σ.: χθες). Είναι απίστευτο και δύσκολο να φανταστούμε ότι θα βρεθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Έχουμε πάει πολύ καλά και αξίζουμε όσα έχουμε πετύχει. Δείξαμε ότι διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα. Οι οπαδοί μας ήταν πραγματικά εξαιρετικοί και είναι οι καλύτεροι που έχω δει ποτέ. Παίζοντας με αυτούς στις εξέδρες, αισθανόμαστε πολύ καλά στο γήπεδό μας».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε