Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οπαδοί κόβουν στα δύο τη χώρα

Οπαδοί κόβουν στα δύο τη χώρα

Οπαδοί του Ηρακλή, που διαμαρτύρονται για τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της ομάδας τους στη Β’ Εθνική, ταλαιπωρούν χιλιάδες οδηγούς.

Δεν φτάνει που επί μήνες τα Τέμπη ήταν κλειστά λόγω των κατολισθήσεων και των έργων αποκατάστασης, έρχονται τώρα οι οπαδοί μίας ομάδας, συγκεκριμένα του Ηρακλή, να ταλαιπωρήσουν τους Έλληνες οδηγούς για πέντε ολόκληρες ώρες, επειδή η ομάδα τους κινδυνεύει με υποβιβασμό! 

Απο τις 15.30 οι οπαδοί του Ηρακλή, που ξεπερνούν τους χίλιους, έφθασαν στην περιοχή με ιδιωτικά ΙΧ και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στη μέση του δρόμου, φωνάζοντας συνθήματα, όπως “η Ελλάδα, η Ελλάδα θα καεί, αν ρίξετε τον Ηρακλή στη Β’ εθνική”. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην κοιλάδα των Τεμπών και επαγγελματίες και μή επαγγελματίες οδηγοί, είναι αναγκασμένοι να κάνουν κύκλους πολλών χιλιομέτρων προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Εκτροπές της κυκλοφορίας
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού γίνονται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων:

  • Λεωφορεία και φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 3,5 τόνων που κινούνται προς Αθήνα, εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδίου και ακολούθως μέσω Εγνατίας οδού και Ε. Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης  εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Γυρτώνης.
  • ΙΧΕ αυτοκίνητα που κινούνται προς Αθήνα, εκτρέπονται είτε στην παραπάνω διαδρομή, είτε από κόμβο Κορινού Πιερίας και μέσω Αγίου Δημητρίου – Ε. Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνων εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από κόμβο Γυρτώνης.
  • Αντίστοιχα, τα λεωφορεία και φορτηγά άνω των 3,5 τόνων που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, εκτρέπονται από κόμβο Γυρτώνης και ακολούθως μέσω Επ. οδού Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας οδού  εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Κλειδίου.
  • ΙΧΕ αυτοκίνητα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, εκτρέπονται είτε στην παραπάνω διαδρομή, είτε από κόμβο Γυρτώνης και ακολούθως μέσω Επ. οδού Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Μ. Ευθεροχωρίου – Αγίου Δημητρίου και μέσω κόμβου Κορινού εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε