Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Οπαδοί πήγαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ – Οι διάλογοι με τους παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας, εκφράζοντας τα παράπονα τους για την κάκιστη απόδοση των παικτών. Ο Δερμιτζάκης τα είπε με τους αρχηγούς.

Η προπόνηση της Δευτέρας στη Σουρωτή, καθυστέρησε να ξεκινήσει αφού ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνομίλησε για περίπου 45 λεπτά με τους αρχηγούς αλλά και τους Σαλπιγγίδη, Ίβιτς.

Όταν οι παίκτες βγήκαν για προπόνηση, περίπου 30 οπαδοί τους πλησίασαν και τους είπαν:

“Τι πρόβλημα έχετε και δεν παίζετε; Μήπως είναι το οικονομικό; Πείτε μας τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να βοηθήσουμε; Γιατί δεν δίνεται το 100%; Τι φταίει και δεν παίζετε την ίδια μπάλα με την περυσινή σεζόν;

Δεν μας πειράζει αν χάνετε, αλλά να παίζετε μπάλα, να ιδρώνετε τη φανέλα. Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας. Το ένα δέκατο της προσπάθειας που κάνει ο κόσμος να κάνατε, η ομάδα θα ήταν πολύ ψηλά.”

Το λόγο πήρε ο Παύλος Δερμιτζάκης που είπε: 

“Θα λύσουμε το πρόβλημα. Δεν πρέπει να μας πιάσει πανικός. Δεν πρέπει να σπάσει η αλυσίδα που δένει την ομάδα. Είναι κακό σε αυτή τη φάση. Να είστε σίγουροι ότι θα το λύσουμε το πρόβλημα, γιατί ξέρουμε τι φταίει.”

Εν συνεχεία ακολούθησαν διάλογοι με τους παίκτες. Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να πάρει και πάλι την κατάσταση πάνω του αλλά οι οπαδοί ζήτησαν να μιλήσουν και με τους Έλληνες παίκτες.

Ο πρώτος από τους Έλληνες που μίλησε ήταν ο Μαλεζάς. “Δώσαμε και την ψυχή μας για την πρόκριση επί της Φενέρ. Αυτό κάνουμε σε κάθε ματς.”

Οι οπαδοί διαφώνησαν, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Χαλκιάς. Μετά από τη σύντομη συνομιλία οι 30 περίπου φίλαθλοι αποχώρησαν και άφησαν την ομάδα να προπονηθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε