Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Όπλο… παραμονής η έδρα – “Πήρε” τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ένα γκολ στη λήξη του πρώτου μέρους και ένα με την έναρξη του δεύτερου, ο ΟΦΗ επικράτησε εντός έδρας του Πανιώνιου με 2-0 και έβαλε ακόμα τρεις βαθμούς στο… σακούλι για την παραμονή του στην κατηγορία.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολύ καλός ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού οι δυο ομάδες έκλεισαν τους διαδρόμους προς τις εστίες τους, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην φτάνει σωστά στους επιθετικούς τους κι έτσι οι τερματοφύλακες να έχουν εύκολο έργο.

Τα… καλύτερα όμως του ημιχρόνου τα είδαμε λίγο πριν τη λήξη του, με τον ΟΦΗ να ανοίξει το σκορ στο 43′ με τον Λαμπρόπουλο και τον Πανιώνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 44′ με τον Τόσκα. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος, όπως τελείωσαν το πρώτο 45λεπτο, αφού ο Περογαμβράκης (47′) έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο πανιώνιος, ήταν να μειώσει στο 88′ με τον Αραβίδη.

ΟΦΗ (Πετράκης):
Αγριμάκης, Βαλεριάνος (39′ Κουρδάκης), Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν (69′ Ζορμπάς), Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης (77′ Βιτώρος), Παπάζογλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος)
: Περιστερίδης, Κούρντι, Τόσκας, Αυλωνίτης, Ρόκας (52′ Κούρος), Ανδράλας (73′ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγιε (52′ Κολοβός), Καμπάνταης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε