Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

“Όποιος φοβάται να πάρει σκύλο”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αυτή ήταν η απάντηση του Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση για το αν φοβάται πως θα επηρεάσουν τους διεθνείς τα τελευταία φαινόμενα βίας. Νέο πρόσωπο στην Εθνική ο Λαγός για τα παιχνίδια με Μάλτα και Πολωνία.

 
Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής:
 
«Στο τελευταίο φιλικό με τον Καναδά είχα πει στους παίκτες μου ότι στην επόμενη αποστολή θα πάρω 19 παίκτες, αυτό αφορά κυρίως τη Μάλτα γιατί υπάρχει μια πιθανότητα στο φιλικό με την Πολωνία να προσθέσουμε κάποιους άλλους παίκτες. Επειδή ξέρουμε ότι στην αποστολή πρέπει να έχουμε μέχρι 18, ο ένας από τους 19 που έχουν κληθεί πρέπει να μείνει εκτός. Για μένα δεν έχει καμία λογική να πάρω παραπάνω ποδοσφαιριστές, δηλαδή να ταξιδέψουν στην Μάλτα και μετά να τους πω ότι είστε εκτός αποστολής. Αυτό δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα γιατί και για μένα και για τους παίκτες δεν είναι καθόλου ευχάριστο να κόβονται κάποιοι. Γι’ αυτό επέλεξα να κάνω ένα πιο ευέλικτο σχήμα».

Κληθείς να σχολιάσει αν οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από τα τελευταία φαινόμενα βίας, συμπλήρωσε: «Όποιος έχει φόβο να πάρει ένα σκύλο. Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι ένα θέμα που δεν με αγγίζει. Ασχολούμαστε περισσότερο με τα γύρω-γύρω και όχι με το ποδόσφαιρο. Εγώ συγκεντρώνομαι στην πλευρά του ποδοσφαίρου και είμαι σίγουρος για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών. Διαθέτουν πάθος και υπευθυνότητα διότι εκπροσωπούν τη χώρα τους. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα μεταξύ τους, κάτι που δεν πιστεύω, είναι γενικότερα ως ατμόσφαιρα λόγω αυτών των γεγονότων. Είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα επηρεάσει την Εθνική ομάδα γιατί η πατρίδα μας είναι πάνω από όλα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε