Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Όπως πέρυσι

Ο Μαντούκα με το δεύτερο φετινό του τέρμα έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε εντελώς βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος και χάρη στο γκολ του Μαντούκα πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο δικέφαλοι. Η ΑΕΚ ήταν πιο ουσιαστική στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί όταν στο 4’ ο Φωτάκης βρέθηκε απέναντι στον Σάχα όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Παιχνίδι κέντρου στη συνέχεια με την επόμενη ευκαιρία να σημειώνεται στο 35’. Φάση διαρκείας στην περιοχή του Χαλκιά με τη σέντρα-σουτ του Καράμπελα να απομακρύνεται από την άμυνα του ΠΑΟΚ.
Η σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 45’. Ο Μουσλίμοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει σε δύο χρόνους τον Σάχα.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε μία διαφορετική ΑΕΚ στο γήπεδο. Σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο γκολ. Στο 48’ ο Σκόκο με εκπληκτική ενέργεια ακινητοποίησε την άμυνα του ΠΑΟΚ. Η σέντρα – σουτ που επιχείρησε βρήκε μόνο του τον Μαντούκα που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες. Στο 65′ ο Χέρσι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Χαλκιάς αντέδρασε σωστά.
Στο 74’ το εκπληκτικό σουτ του Σκόκο σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά.  

Ο Σκόκο λίγο πριν το τέλος έχασε ακόμη μία ευκαιρία όταν δεν κατάφερε να πλασάρει τον Χαλκιά.

 
Από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Μαντούκα και Σκόκο, ενώ από τον ΠΑΟΚ πάλεψε ο Μουσλίμοβιτς αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν μόνος στην επίθεση.

ΑΕΚ: Σάχα, Γκέντσογλου (68’Ζεράλντο), Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Μαντούκα, Χέρσι (78’Λεονάρντο), Σκόκο, Μπλάνκο (90’Γκερέιρο)

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία (81’Παπάζογλου), Βιτόλο, Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης (60’Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Ίβιτς

Ικανοποιημένος ο Μπάγεβιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε