Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ώρα απαντήσεων για την Εθνική – Κόντρα στο Μαυροβούνιο (18:00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Να δείξουν πως η ήττα από τα Σκόπια ήταν μία κακή παρένθεση στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, θέλουν ο Ηλίας Ζούρος και οι παίκτες του που κοντράρονται με το Μαυροβούνιο που βρίσκεται, επίσης, με την πλάτη στον τοίχο.

Η ήττα από τα Σκόπια έβαλε σε περιπέτειες την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ που πλέον μάχεται για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην δεύτερη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Λιθουανίας. Με δύο νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν, απέναντι σε Μαυροβούνιο και Κροατία, η πρόκριση είναι εξασφαλισμένη, αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση θα κριθεί στις ισοβαθμίες και δεν αποκλείεται τα πράγματα να μπλέξουν περισσότερο.

Το Μαυροβούνιο βρίσκεται επίσης με την πλάτη στον τοίχο, καθώς με δύο ήττες σε τρία παιχνίδια δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, ενώ πρόκειται για μία πολύ επικύνδινη ομάδα η οποία διαθέτει στις τάξεις της παίκτες όπως ο Πέκοβιτς και ο Ντάσιτς και ο Ντραγκίσεβιτς.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας για τον τρίτο όμιλο, διεξάγονται τα ματς ΠΓΔΜ-Φινλανδία (15:00) και Κροατία-Βοσνία (21:00).

Το ματς της Εθνικής ξεκινά στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1. Την εξέλιξη του λεπτό προς λεπτό θα μπορείται να παρακολουθήσετε από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε