Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ώρα για αντεπίθεση – ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15)

 Να επιστρέψει στις νίκες και να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι των “αιωνίων” αλλά και το ευνόικο πρόγραμμα της συνέχειας θέλει η “Ένωση” που υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Αστέρα Τρίπολης.

 Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Superleague. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να εκμεταλλευτούν το ντέρμπι του Φαλήρου και να πλησιάσουν στην κορυφή και παράλληλα να… χτίσουν ένα σερί καθώς το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου είναι εξαιρετικό΄.

Συγκεκριμένα η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό (εκτός, 23/11), τον Παναιτωλικό (εκτός, 26/11), την Κέρκυρα (εντός, 04/12), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός, 10/12), τον Ατρόμητο (εκτός, 18/12) και την Δόξα Δράμας (εντός, 03/01)

Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Νίκος Κωστένογλου προτίθεται να παρατάξει ένα ιδιαίτερα επιθετικό σχήμα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αραμπατζής, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κοντοέ, Δέλλα, Μανωλά και Καράμπελα. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Μάκος, ο Καφές και ο Χοσέ Κάρλος. Δεξιά θα παίξει ο Μπέλεκ, αριστερά ο Λεονάρντο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λυμπερόπουλος. 

Εκτός έμειναν οι Βάργκας, Κάλα, Λαγός, Γκέντσογλου και Γκούντγιονσεν.

Την ίδια ώρα η ουραγός Κέρκυρα φιλοξενεί τον Εργοτέλη. Η εξελίξη και των δύο αναμετρήσεων λεπτό προς λεπτό από το NewsIt.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε