Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ώρα μηδέν στον Ολυμπιακό

Μη αναστρέψιμη μοιάζει η κατάσταση στον Ολυμπιακό
Μη αναστρέψιμη μοιάζει η κατάσταση στον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κατάσταση στους ερυθρόλευκους ολοένα και χειροτερεύει, η υπομονή των οπαδών εξαντλείται, το εγχείρημα Μπάντοβιτς απέτυχε και το μέλλον “τρομάζει”. Άμεσες κινήσεις από τον Σωκράτη Κόκκαλη ζητάει ο κόσμος.

Η ήττα από τον Άρη επανέφερε τη γκρίνια στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή παίζει όλη τη χρονιά στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

 
Οι άνθρωποι της ομάδας ούτε να σκέφτονται δεν θέλουν το ενδεχόμενο νέου στραβοπατήματος και μάλιστα εντός έδρας. Σε μία τέτοια περίπτωση η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη.
 
Ήδη κυκλοφόρησαν σενάρια άμεσης απομάκρυνσης του Μπάντοβιτς και πρόσληψης του Αλέκου Αλεξανδρή αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επισήμως.
 
Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι, σίγουρα στο πιο κρίσιμο επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη και οι επόμενες κινήσεις είναι άκρως σημαντικές. Στον Πειραιά δεν θέλουν να βιαστούν αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις αντιδράσεις του κόσμου.
 
Μέσα σε όλα αυτά κυκλοφόρησαν και πάλι σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αιγύπτιο επιθετικό της Μίντλεσμπρο, Μίντο αλλά και για τον Μαντσίνι της Ίντερ.
 
Επίσημα πάντως οι ερυθρόλευκοι επιμένουν πως οι όποιες κινήσεις θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε