Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ώρα να φύγει ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη πως η κατάλληλη στιγμή για να φύγει ο Σεμπάστιαν Λέτο από τους “πράσινους” είναι το ερχόμενο καλοκαίρι εξέφρασε ο μάνατζερ του Αργεντινού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Κοσεντίνο στην εφημερίδα “Goalnews”:
 
 
Για το αν είχε επαφές με τον Δημήτρη Γόντικα: “Με πήρε χθες τηλέφωνο ο Σεμπαστιάν και μου είπε ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αλλά δεν ισχύει. Τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Γόντικα ήταν πριν από ένα μήνα. Ότι θα έρθω στη χώρα σας είναι αλήθεια. Το έχω προγραμματίσει για την άλλη εβδομάδα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε”.

Για το λόγο που θα έρθει: “Για δουλειές. Δε θα πάω μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία, την Τουρκία, την Αγγλία, για επαφές που πρέπει να γίνουν”.
 
Για το μέλλον του Λέτο: “Τα δεδομένα είναι ότι ο Λέτο υπέγραψε πριν από δυο καλοκαίρια 5ετες συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αισθάνεται ασφαλής στην ομάδα. Είναι επίσης ικανοποιημένος από την ομάδα, καθώς έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει πολύ καλή σχέση με τον κόσμο.
Θα έλεγα όμως ότι τον Ιούνιο είναι η στιγμή για να συνεχίσει την καριέρα του ο Λέτο σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχει πρόταση συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό και τον Λέτο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Κανένα φαξ, κανένα χαρτί. Απλώς κάποιοι άνθρωποι από διάφορες ομάδες με έχουν ρωτήσει ποια είναι η κατάσταση του και διάφορες λεπτομέρειες”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε