Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ωραίο το γκολ του Σίτο, αλλά το δικό μου ήταν πιο ωραίο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άλμπερτ Ριέρα παρέλαβε το βραβείο του πιο όμορφου γκολ της αγωνιστικής και δήλωσε ότι σημασία για εκείνον έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι να σκοράρει ο ίδιος. Εκτός αποστολής για την Κυριακή ο Ουρτάδο.

Παρόλαυτα, ο Ισπανός είπε ότι είναι πανευτυχής που σημείωσε το πρώτο του γκολ, επί ελληνικού εδάφους(στο ματς με την Κέρκυρα) και ευχήθηκε να σκοράρει και στην 3η αγωνιστική: “Εύχομαι να σκοράρω ξανά κόντρα στον Πανσερραϊκό, αν και δεν ήρθα για αυτό το λόγο στον Ολυμπιακό. Δεν υποσχέθηκα πολλά γκολ όταν ήρθα, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Μου αρέσει και να σκοράρω και να βγάζω πάσες, ίσως μάλιστα να είναι προτιμότερο το δεύτερο”, τόνισε.

Δέυτερο στην σχετική ψηφοφορία αναδείχθηκε το γκολ του αδελφού του, Σίτο, στον αγώνα με την Ξάνθη. “Το γκολ του Σίτο ήταν επίσης πολύ όμορφο. Αλλά νομίζω ότι το δικό μου ήταν καλύτερο. Ήταν μια ωραία μάχη και χάρηκα που τον κέρδισα, αλλά επαναλαμβάνω ότι ήταν όμορφο γκολ”, είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Τέλος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό: “Δεν έχω δει τον Πανσερραϊκό, δεν ξέρω πως παίζει, αλλά θα το δουλέψουμε στην αυριανή προπόνηση. Σημασία δεν έχει πως παίζουν οι αντίπαλοι, αλλά εμείς. Από εμάς εξαρτώνται οι αγώνες. Μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και χαίρομαι που η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται”, κατέληξε.

Στα αγωνιστικά, οριστικά εκτός αποστολής για τον αγώνα στις Σέρρες τέθηκε ο Ουρτάδο. Ο Ισπανός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στη φτέρνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε