Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ορατός ο κίνδυνος του Πρωτοδικείου για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Βαρδινογιάνννης δεν προτίθεται να απαντήσει στο τελεσίγραφο Βγενόπουλου, ενώ την ίδια ώρα τα προβλήματα στην ΠΑΕ αυξάνονται. Οι εξελίξεις αυτές κάνουν ορατή την περίπτωση η ομάδα να οδηγηθεί στο… δρόμο του Πρωτοδικείου.
Έπειτα από την επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Δημήτρη Γόντικα και τους όρους που έχει θέσει προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και την άρνηση του τελευταίου να μπει σε διαδικασία απάντησης, το ενδεχόμενο οι “πράσινοι” να οδηγηθούν στο Πρωτοδικείο είναι ορατό.
 
Όλα δείχνουν πως η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Ανδρέα Βγενόπουλο, οδηγείται σε… ναυάγιο, με αποτέλεσμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας να χαρακτηρίζεται ως οριακό.
 
Σε περίπτωση που τα δεδομένα δεν αλλάξουν, δεν αποκλείεται να έχουμε νέες παραιτήσεις από το ΔΣ, που αφορούν σε εκπροσώπους του κ. Βγενόπουλου. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα πρέπει να οριστεί άμεσα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έπειτα από Γενική Συνέλευση.
 
Αν πραγματοποιηθούν δύο ΓΣ και δεν υπάρχει απαρτία (στην πρώτη απαιτείται το 20% και στη δεύτερη μόλις το 1%), τότε όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να ζητήσει να οδηγηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Πρωτοδικείο.
 
Εάν συμβεί αυτό, τότε προβλέπονται τα εξής: α) Το Πρωτοδικείο ορίζει ημέρα που θα εξετάσει το θέμα και καλεί ενδιαφερόμενους, β) εξετάζει τις αιτήσεις που θα γίνουν και ορίζει διοίκηση, γ) η διοίκηση που ορίζεται από τον πρωτοδίκη παίρνει εντολές για τη διαχείριση των εσόδων με βασικό στόχο να τακτοποιηθούν οι οφειλές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε