Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οργή Ατρομήτου και ΑΕΚ κατά ΟΠΑΠ – Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΠΟ

Συστράτευση δυνάμεων και έντονη αντίδραση από τις δύο ΠΑΕ και την ΕΠΟ μετά την απόφαση του ΟΠΑΠ να κόψει τα μπόνους στους δύο φιναλίστ αλλά και μέρος της χορηγίας στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση αλλά και τον Οργανισμό ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει το μπόνους των 200.000 ευρώ στην κυπελλούχο και 100.000 ευρώ στον φιναλίστ.

Ο ΟΠΑΠ έκοψε τα πριμ σε ΑΕΚ και Ατρόμητο λόγω των επεισοδίων

Εν συνεχεία η ΕΠΟ με επιστολή προς τον ΟΠΑΠ διαμαρτυρήθηκε για την περικοπή 300.000 ευρώ από τη χορηγία, ρίχνοντας την ευθύνη για τα επεισόδια στην αστυνομία.

Ο Ατρόμητος μετά από το ΔΣ του εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση:

“Mε οργή και αγανάκτηση γίναμε σήμερα γνώστες μιας άδικης απόφασης της ΟΠΑΠ ΑΕ η οποία πέρα από την αντισυμβατική λογική που τη διέπει, δεοντολογικά στερείται και ηθικής!.

Μια απόφαση η οποία εξισώνει το θύμα με το θύτη, ισοπεδώνει κάθε έννοια περί δικαίου και αδικεί κατάφωρα τις προσπάθειες που έκανε η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός συναινώντας να λήξει ο τελικός-παρωδία χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η χρονική διάρκεια του αγώνα για να σταματήσουν τα έκτροπα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια της για να προστατεύσει
τα συμφέροντά της.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε