Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Όργια στο Λονδίνο! Οκτώ γκολ και…ρεκόρ για Τσέλσι (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Μαγική βραδιά για τους Λονδρέζους που δεν έδειξαν… έλεος στην Άστον Βίλα και την διέλυσαν στο “Στάμφορ Μπριτζ” με 8-0! Ο Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε τις 500 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και τις… γιόρτασε και με γκολ. Για πρώτη φορά σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ σκόραραν επτά διαφορετικοί παίκτες!

Ο Φερνάντο Τόρες άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ και ο Νταβίντ Λουίζ διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 29′. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-0 (34′ Ιβάνοβιτς).

Στην επανάληψη, ο Φρανκ Λάμπαρντ συνδύασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρεκόρ του, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 58’.

Ο Άγγλος μέσος έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που φτάνει στις 500 συμμετοχές. Πρώτος στη σχετική λίστα, είναι ο πρώην διεθνής γκολκίπερ, Ντέιβιντ Τζέιμς, που έχει φτάσει αισίως στις 571 εμφανίσεις.  Είχε ακολουθήσει ο αδικοχαμένος, Γκάρι Σπιντ, που σταμάτησε στις 521, ενώ ο Ράιαν Γκιγκς έχει συμπληρώσει 508 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα τρομερό 15λεπτο όπου η Τσέλσι πέτυχε ακόμα τέσσερα τέρματα.

Ο Ραμίρες στο 75’ έκανε το 5-0 για να έρθει ο Όσκαρ στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 6-0. Λίγα λεπτά αργότερα και στο 83’ ο Αζάρ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0, για να διαμορφωθεί το θριαμβευτικό 8-0 από τον Ραμίρες στο 91’.

Με τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα οι “μπλε” πήγαν στους 32 βαθμούς έναντι 30 των Άρσεναλ, Έβερτον, Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ που στριμώχνονται από κάτω τους στον πίνακα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ , Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ (61’ Ραμίρες), Μάτα (74΄ Πιαζόν), Μόουσες, Αζάρ, Τόρες (67’ Όσκαρ).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Κλαρκ, Λιχάζ (56’ Μπένετ), Μπέικερ, Λόουτον, Γουέστγουντ (56΄ Άιρλαντ), Μπανάν, Χερντ, Χόλμαν (79’ Μπόβερι), Μπεντέκε, Γουέιμαν.

Διαβάστε ακόμα…

Φέργκιουσον: Θα μπορούσε να το είχε σκοτώσει το παλικάρι!(VIDEO)

Εορταστική…γκέλα για Γιουνάιτεντ – “Δώρο” στη Σίτι από Σουόνσι (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε