Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Οργισμένος με τον ΑΝΤ1 o Αλαφούζος – “Είναι ντροπή”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την έντονη ενόχληση του για την μετάδοση του παιχνιδιού Παναθηναϊκός-Λάτσιο εξέφρασε ο πρόεδρος των “πρασίνων” και εκτόξευσε τα πυρά του κατά του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου.

Ήταν, πάντως, τόση η ενόχληση του Αλαφούζου, που δεν δίστασε να μιλήσει για δημοσιογράφους του ΑΝΤ1, οι οποίοι επιχείρησαν να “φάνε” τον Φερέιρα!

Αρχικά, ο Αλαφούζος τόνισε σε επιθετικό ύφος: ” Άλλη μία στρεβλή και άδικη αντιπαναθηναϊκή βραδιά από τον ΑΝΤ1. Εύγε. Και να ξέρετε ότι ξέρουμε για τις συνωμοσίες δημοσιογράφων. Ντροπή!

Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για την κάλυψη του αγώνα του Παναθηναϊκού. Έχετε μια προκατάληψη ως κανάλι και ως εκπομπή και θεωρώ ότι κάνατε στρεβλή παρουσίαση στην απόδοση της ομάδας. Αυτή είναι η άποψη μου, αλλά και πολλών οπαδών μας.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έπρεπε να νικήσει και εσείς τον παρουσιάζετε σαν ομάδα έτοιμη να πεθάνει, να διαλυθεί και ότι είναι τυχερή που πήρε το βαθμό. Νομίζω ότι αφού προβάλετε μόνο τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν δεν τον συμπαθείτε, δεν θα έπρεπε να κάνετε μία τόσο προκατειλημμένη παρουσίαση.

Εγώ τα λέω αυτά για να ξέρουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ότι εμείς όχι μόνο δεν συμμεριζόμαστε την άποψη σας, αλλά εκφράζουμε και την αγανάκτηση μας για αυτή την εμπάθεια”.

Κατόπιν, εξήγησε πως το βήμα που του δόθηκε από τον σταθμό, είναι αυτονόητο: “Τον τίτλο που έχετε στην οθόνη σας, τον είδε όλος ο κόσμος, όχι μόνο εγώ. Ξέρετε πολύ καλά πως όταν σας παίρνει ο πρόεδρος μιας ομάδας, που την έχετε παρουσιάσει με έναν τρόπο συγκεκριμένο και σας ζητάει να παρέμβει, το ελάχιστο δημοσιογραφικό ήθος επιβάλλει να τη δεχτείτε. Το λέω για να ξέρετε τη θέση μας”.

Στη συνέχεια, υποστήριξε: “Θέλω να σας πω ότι ξέρω πολύ καλά ότι κάποιοι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν ιδιαίτερη αντιπάθεια απέναντι στον κύριο Φερέιρα και συμμετείχαν – έχω στοιχεία στα χέρια μου, αν θέλετε – σε κλειστές ομάδες, που συζητούσαν και με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το πως θα πετύχουν αλλαγή του προπονητή. Αν θέλετε αυτά τα πράγματα, τότε εντάξει. Δεν έχουν όμως τόση δύναμη, γιατί δεν τα κατάφεραν”.

Έπειτα, εξέφρασε την ενόχληση του για την κάλυψη των επεισοδίων: “Θα ήσασταν ευτυχής να μην τα είχε καταφέρει ο Παναθηναϊκός και επίσης, δεν αναφέρατε για τον φασιστικό χαιρετισμό που απεύθυναν συνέχεια οι οπαδοί της Λάτσιο και προκαλούσαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού συστηματικά. Είπατε απλά ότι δεν είναι τα καλύτερα παιδιά.

Προσπαθούσαμε όλο το απόγευμα να μάθουμε ποιοι ήταν αυτοί με τις μοτοσυκλέτες που ακολουθούσαν τους εκδρομείς της Λάτσιο από το αεροδρόμιο αν ήταν πολιτικής προελεύσεως, γιατί ξέρουμε ότι η Λάτσιο επισήμως είναι μία ομάδα με ροπή στην ακροδεξιά, αν ήταν ακροδεξιοί, ακροαριστεροί ή οτιδήποτε άλλο. Πρώτα κατηγορήσατε και λούσατε τον Παναθηναϊκό συνολικά και μετά σταθήκατε στη Λάτσιο”.

Επεισόδια πριν και κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός-Λάτσιο (VIDEO)

Ο Τοτσέ… σώζει – “Αναπνέει” ακόμη ο Παναθηναϊκός(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε