Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Οριστικά εκτός ο Σηφάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στην μέση και ο Κούπερ θα στερηθεί των υπηρεσιών του από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη. Στην Εθνική Τυνησίας ο Ναφτι.

Μπορεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Σηφάκης να μην είναι κάτι σπουδαίο αλλά ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλει ρισκάρει με ενδεχόμενη συμμετοχή του καθώς ακολουθεί και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ με την Ρόζενμποργκ.
 
Στο μεταξύ, στους Θεσσαλονικείς υπάρχει αισιοδοξία πως οι Οριόλ Λοθάνο και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Οι δύο παίκτες ανέβασαν ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν και λογικά την Παρασκευή θα προπονηθούν κανονικά.
 
Στην εθνική ομάδα της Τυνησίας κλήθηκε ο Μεντί Ναφτί. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έστειλε σχετικό έγγραφο στην ΠΑΕ Άρης με το οποίο της γνωστοποιεί πως ο ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στο Τόγκο. Το παιχνίδι, που γίνεται για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε