Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Οριστικά στην Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια! – “Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στον γερμανικό σύλλογο και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2015. Περίπου 4 εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ. Μπόλονι: “Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο”.

 Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ είναι και με τη…  βούλα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους “λύκους”. Μάλιστα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ενώ ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μετακίνηση του παίκτη.

 
Ο “δικέφαλος του βορρά” θα βάλει στα ταμεία του περίπου 4 εκατ. ευρώ ενώ οι Γερμανοί θα πληρώσουν και την εφορία. Επιπλέον από το ποσοστό του 30% της μεταπώλησης του παίκτη που διατηρούσε η Πόρτο, το 20% θα μεταφερθεί στην πώληση του παίκτη από την Βόλφσμπουργκ.
 
Όσον αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα φοράει την φανέλα της Βόλφσμπουργκ μέχρι το 2015 με τις συνολικές του απολαβές να αγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βόλφσμπουργκ ο Αντελίνο  Βιεϊρίνια μιλώντας στο πορτογαλικό  “maisfutebol” : 


Ανακουφισμένος που όλα τέλειωσαν γρήγορα και παράλληλα ικανοποιημένος για την μεταγραφή του εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις. «Ήταν μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος από την μεταγραφή και όποιος με ζούσε ξέρει πως έψαχνα αυτή την προοπτική». 

Στην Σούπερ Λίγκα ήταν σούπερ σταρ, πλέον καλείται να αποδείξει την αξία του και ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Bundesliga: «Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και εγώ θα αντιπροσωπεύω μια ομάδα με ιστορία σε αυτό. Έχω την επιθυμία να παίξω άμεσα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην Βόλφσμπουργκ». 

Παράλληλα αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ που πίστεψε στις δυνατότητές του, ενώ η χαρά του ήταν διπλή αφού κατάφερε να προσφέρει σημαντική οικονομική βοήθεια στον «Δικέφαλο»: «Είμαι ικανοποιημένος και από τα οικονομικά οφέλη που κερδίζουν ΠΑΟΚ και Πόρτο και ειδικά για τον ΠΑΟΚ γιατί επένδυσε πάνω μου. Δεν είμαι πληγωμένος που δεν πήρα ευκαιρίες στην Πορτογαλία. Εκεί οι άνθρωποι έκαναν τις επιλογές τους και εγώ ακολούθησα την καριέρα μου». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε