Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Οριστική συμφωνία Σαλίνο με Ολυμπιακό”

“Οριστική συμφωνία Σαλίνο με Ολυμπιακό”

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται -σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα- ο Λεάντρο Σαλίνο  καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αγωνίζεται στην Μπράγκα (από το 2010). Κάνει γεμάτες χρονιές, έχοντας συνολικά 92 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της ομάδας. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 24 παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα της “Α Bola”:

“Οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για την ανανέωση του συμβολαίου του Λεάντρο Σαλίνο δεν είχαν αποτέλεσμα και ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιό του με την Μπράγκα λήγει τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν είναι νέο, αλλά υπάρχει από την περίοδο που στον πάγκο του ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (σ.σ. είχε συνεργαστεί με τον Σαλίνο στην Μπράγκα)”, σημειώνεται αρχικά.

Ακολούθως τονίζεται πως υπάρχει δεδομένη συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και παίκτη με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν: “Πλέον είναι δεδομένο πως ο Σαλίνο έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό και θα φύγει από την ομάδα το Μάιο, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα”.

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα αναφέρει: “Ο Βραζιλιάνος θα καλύψει στα δεξιά το κενό που άφησε ο Τοροσίδης πηγαίνοντας στη Ρόμα.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι καθ’ οδόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Σαλίνο, καθώς η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του επόμενου Champions League”.

Τελειώνει ο Πίνο απ΄τον Ολυμπιακό!

Καθ-ΑΡΗ-σε και ετοιμάζεται για φιέστα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε