Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Οριστικό το αντίο του Ζιλμπέρτο – Τον ανακοίνωσε η Γκρέμιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού ο πρόεδρος της Γκρέμιο ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία με τον πρώην αρχηγό της Σελεσάο.

Η επιστροφή στην πατρίδα ήταν η επιθυμία του Ζιλμπέρτο Σίλβα και αυτό έγινε πράξη. Η Γκρέμιο θα είναι ο επόμενος και πιθανότατα τελευταίος σταθμός στη μεγάλη καριέρα του.

Ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Πάουλο Οντόνε ανακοίνωσε τη σπουδαία μετεγγραφή: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συμφωνία. Έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα μας και να κάνουμε μία καλή πορεία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.”

Ο Ζιλμπέρτο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Βραζιλία για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στη Γκρέμιο. Εκεί θα ξανασυναντήσει τον Γκάμπριελ ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια: “Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, μία πολύ θετική προσθήκη για την ομάδα μας και ένας ηγέτης. Δεν είναι τυχαίο που έπαιξε για δέκα χρόνια στην Ευρώπη και την εθνική Βραζιλίας, όπου ήταν και αρχηγός.”

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έγραψε στο Twitter του: “Καλησπέρα Βραζιλία. Συμφώνησα την επιστροφή μου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, στη Γκρέμιο. Χαιρετίσματα στην τρικολόρ κερκίδα. Ευχαριστώ όλους για τα θετικά μηνύματα.”

Ο “βασιλιάς” Ζιλμπέρτο και ο δρόμος για τους ομίλους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε