Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Οριστικό το “ναυάγιο” με Λαυρεντιάδη

Οριστικό το “ναυάγιο” με Λαυρεντιάδη

Ο Κύπριος επιχειρηματίας αποκάλυψε πως δεν σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός στο άμεσο μέλλον και ο Κόκκαλης βάζει μόνος του τα 10 εκατ. ευρώ για την ΑΜΚ.

Με συνέντευξη του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τα διοικητικά του Ολυμπιακού και ο Σωκράτης Κόκκαλης θα προχωρήσει μόνος του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βάζοντας μόνος του τα 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται.

 
Επιθυμείτε, όμως, να αυξήσετε το ποσοστό σας στην ΠΑΕ. Τι είναι εκείνο που σας σταματά, υπάρχει οικονομική διαφωνία;
«Είμαι σε μια φάση που το εξετάζω. Ως επιχειρηματίας κοιτάζω διάφορα πράγματα, δεν έχω πάρει τελική απόφαση. Ωστόσο, δεν σκοπεύω να αυξήσω το ποσοστό μου στο άμεσο μέλλον».
Μπορεί να σας δούμε κάποια στιγμή και Πρόεδρο των «ερυθρολεύκων»;
«Εγώ αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με το «Καραϊσκάκη» και όχι με τα της ΠΑΕ. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού και στο ποδόσφαιρο είναι μια ομάδα με διεθνή αναγνώριση και αξία. Για μένα η τοποθέτηση στον Ολυμπιακό ήταν καθαρά επενδυτική real estate. Πιστεύω καταρχήν ότι είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο σε ένα μοναδικό σημείο της Αττικής, στον Πειραιά, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και πιστεύω ότι η αξία του είναι μεγάλη».
Παρακολουθείτε όλα τα παιχνίδια της ομάδας;
«Οταν είμαι στην Ελλάδα και παίζει στο Καραϊσκάκη, πηγαίνω πάντα»
Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης;
«Δεν θα ξεχωρίσω κάποιον αλλά θα μιλήσω για τον Αττίλιο. Εκείνος και η τρομπέτα του υπήρξαν από τις πιο ωραίες αναμνήσεις μου όταν ήμουν έφηβος και παρακολουθούσα τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο «Παπαστράτειο».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε