Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Ντιόγκο στη Φλαμένγκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος πείστηκε τελικά να παραχωρηθεί δανεικός στη Φλαμένγκο και έστι ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση κι άλλου επιθετικού. Ο Πάντελιτς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Την τελευταία στιγμή ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Ντιόγκο στην Φλαμένγκο. Ο Βραζιλιάνος θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Ζίκο. Την Παρασκευή η αναχώρηση του για τη χώρα του καφέ.

Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 1 εκ. ευρώ από τους βραζιλιάνους οι οποίοι θα καλύψουν και το συμβόλαιο του Ντιόγκο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με την Φλαμένγκο για την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Λουίς Σάντο.”

Οι ερυθρόλευκοι πλέον θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού. Ο Μάρκο Πάντελιτς είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Φουστέρ: Ήρθα στην Ελλάδα για τον Βαλβέρδε

15 ημέρες εκτός ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Άτυχος ήταν ο “μικρός” του Ολυμπιακού ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό κόντρα στη Λα Κορούνια και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί μυική ρήξη πρώτου βαθμού δεξιού γαστροκνημίου και θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε