Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ορμπάιθ, Αμπντούν και τέλος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την παρουσίαση του Ισπανού και του Αλγερινού ολοκληρώθηκε η ενίσχυση στον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Μώραλη να αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και επιθετικός. Διαβάστε τι είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Στις 12 μετεγγραφές σταμάτησε ο Ολυμπιακός. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των δύο τελευταίων, Πάμπλο Ορμπάιθ και Τζαμέλ Αμπντούν, ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης τόνισε: “Να σας ξαναευχαριστήσουμε στην σημερινή και τελευταία παρουσίαση ποδοσφαιριστών. Θα ήθελα να πω, ότι κλείνει η μεταγραφική περίοδος ευχάριστα με δύο σημαντικές προσθήκες. Νομίζουμε πως το ρόστερ μας είναι πλήρες. Από την πλευρά μου αυτό που θέλω να τονίσω είναι σημαντικό για την ομάδα μας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ομαλά, γιατι είναι πρωτόγνωρο να δίνει η ομάδα τον πρώτο επίσημο αγώνα, στο Champions League. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν μπορούμε να δώσουμε κανένα επίσημο παιχνίδι. Άρα η επιθυμία μας να ξεκινήσει δεν αφορούσε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε ότι θα λυθούν σίγουρα τα προβλήματα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα κάνει τη διαφορά.
 
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές πρώτος πήρε τον λόγο ο Τζαμέλ Αμπντούν αναφέροντας: “Είμαι πολύ περήφανος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και θα δουλέψω πολύ σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Δεν είμαι 100% έτοιμος αυτή την στιγμή, αλλά πηγαίνω καλά στις προπονήσεις και θα είμαι έτοιμος σύντομα. Το πιο σημαντικό είναι να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και να κερδίζει η ομάδα. Ο ρόλος μου είναι να συνεργαστώ με τους επιθετικούς. Θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν. Παίζω και αριστερά και δεξιά, δεν έχω προτίμηση. Τον Μιραλάς τον γνωρίζω πολλά χρόνια και είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς όταν γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους στο σύλλογο. Όταν φοράμε την ίδια φανέλα είμαστε όλοι φίλοι”.
 
Από την πλευρά του Πάμπλο Ορμπάιθ υπογράμμισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι τιμή για μένα να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω ότι μπορώ. Είναι απίστευτη τιμή που παίζω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Είναι μεγάλη αλλαγή για μένα και μια μεγάλη πρόκληση. Έχω κίνητρο να δώσω τα καλύτερα και είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι καλό για την ομάδα ο ανταγωνισμός. Φέτος υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι όλοι θα έχουν ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχές. Ήρθα για να δουλέψω, να κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω. Να δείξω στον πρόεδρο και στον κόσμο ότι είμαι παίκτης που μπορεί να βασίζονται πάνω μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε