Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Όρθια” η Μάλαγα – Επαναληπτικός… φωτιά με Μπαρτσελόνα (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

 Η Μάλαγα έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Μπαρτσελόνα κι έτσι η ρεβάνς στο “Ροσαλέδα”, για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας, αναμένεται… καυτή. Από το 75’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι, ενώ ισοφάρισαν στο 89’

 Οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν στο 25’, με τον Χιλιανό Μανουέλ Ιτούρα, ωστόσο η… απάντηση των Καταλανών ήταν άμεση.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, (29′) ο Λιονέλ Μέσι –που πριν τη σέντρα πόζαρε με τις 4 «χρυσές μπάλες που κατέκτησε- ισοφάρισε σε 1-1 ενώ σχεδόν με τη… σέντρα (30′) ο Κάρλες Πουγιόλ έβαλε μπροστά την Μπάρτσα.

Μάλιστα στο 75΄οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Μονρεάλ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Η Μάλαγα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 90′ “χτύπησε” με τον Καμάτσο, “παγώνοντας” το “Καμπ Νου” και δίνοντας ξεχωριστή ομορφιά στον επαναληπτικό στο “Ροσαλέδα”.

Οι συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Πουγιόλ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Σονγκ, Τιάγκο Αλκάνταρα (78′ Τσάβι), Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες (74′ Φάμπρεγκας), Τέγιο (74′ Πέδρο), Μέσι.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Χεσούς Γκάμεθ, Σέρχιο Σάντσεθ, Ουελίγκτον, Ελιζέου, Ιτούρα, Καμάτσο, Σεμπαστιάν Φερνάντες, Μπουονανότε (69′ Ντούντα), Άλεξ Πορτίγιο (46′ Νάτσο Μονρεάλ), Σαβιόλα (65′ Σάντα Κρους).

Τα αποτελέσματα των 1ων προημιτελικών:

Τρίτη
Ρεάλ – Βαλένθια 2-0 (37′ Μπενζεμά, 73′ αυτ. Γκουαρδάδο)

Τετάρτη
Σαραγόσα – Μπέτις 0-0
Μπαρτσελόνα – Μάλαγα 2-2 (29′ Μέσι, 30′ Πουγιόλ / 26′ Ιτούρα, 90′ Καμάτσο)

Πέμπτη
Ατλέτικο – Μπέτις (23:00)

*οι ρεβάνς στις 23/01

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ρεάλ ή Βαλένθια – Μπαρτσελόνα ή Μάλαγα
Ατλέτικο ή Μπέτις – Σαραγόσα ή Σεβίλλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε