Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ορχήστρα” η Λιθουανία με…μαέστρο τον Σάρας – Σώθηκαν τα Σκόπια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Λιθουανία απέδειξε ότι είναι μία από τις βασικές υποψήφιες για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με ηγέτη τον Γιασικεβίτσιους και σκόρερ τον Κλέιζα νίκησε με 100-82 την Βενεζουέλα και εξασφάλισε την πρόκριση της στους “8”. Τα Σκόπια μετά το “σοκ” της ήττας από την Αγκόλα, νίκησαν με 22 πόντους διαφορά τη Νέα Ζηλανδία και συνεχίζουν στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βενεζουέλα. Λιθουανία και Σκόπια νίκησαν εύκολα Βενεζουέλα και Νέα Ζηλανδία εξασφαλίζοντας την πρόκριση τους, ενώ και το Πουέρτο Ρίκο “διέλυσε” την αδύναμη Ιορδανία και κόντρα στην Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Ιορδανία και Κορέα αποχαιρέτησαν το Προολυμπιακό, ενώ η Νέα Ζηλανδία αναζητεί ένα θαύμα για να προκριθεί αφού δεν της φτάνει νίκη κόντρα στην Αγκόλα, θέλει και διαφορά.

Στον αγώνα της Λιθουανίας με την Βενεζουέλα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σημείωσε 11 πόντους με 5/6 δίποντα και μοίρασε 7 ασίστ, ενώ ο Κλέιζα σκόραρε 28 πόντους με 7/9 δίποντα και 4/7 τρίποντα.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας

Κορέα – Δομινικανή Δημοκρατία 85-95
Σκόπια – Νέα Ζηλανδία 84-62
Ιορδανία – Πουέρτο Ρίκο 52-93
Βενεζουέλα – Λιθουανία 82-100

Στα… σχοινιά οι Σκοπιανοί – Βήμα πρόκρισης η Βενεζουέλα

Σαν σε… προπόνηση – Προκρίθηκε με κατοστάρα η Εθνική

“Περίπατος” της Ρωσίας στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε