Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΣΦΠ: Φουλάρει για Νενέ

ΟΣΦΠ: Φουλάρει για Νενέ
Ο Βαγέλης Μαρινάκης ψάχνει την απάντηση στην μεταγραφή του Γκοβού στον αιώνιο αντίπαλο και χειρίζεται προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με τον Νενέ. Σε καλό δρόμο για Ιμπαγάσα και Μέντες Ντα Σιλβα.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή τόσο με την ομάδα της Μονακό όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να “τρέξει” το θέμα για να τελειώσει θετικά. Η γαλλική ομάδα επιμένει στα 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι 3. Παρά την διαφορά στον Πειραιά υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνει η μεταγραφή αφού και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θέλει να φύγει από την Γαλλία.
 
Παράλληλα προχωρούν τις υποθέσεις του Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα, του Αριέλ Ιμπαγάσα και του Μάουρο Καμορανέζι. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Άλκμααρ αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μέντες, όμως εκτιμάται ότι η δουλειά μπορεί να γίνει με λιγότερα χρήματα και θα έρθει ο 28χρονος αμυντικός χαφ. Όσον αφορά την υπόθεση του Ιμπαγάσα, έχει μείνει ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποια αξιόλογη πρόταση. Όπως γράφει η εφημερίδα “Φως”, η διοίκηση θα κινηθεί την Δευτέρα επίσημα για την απόκτηση του Αργεντινού δημιουργικού μέσου. Τέλος, οι Πειραιώτες αναμένεται να πραγματοποιήσουν ταξίδι για τον Καμορανέζι, προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές και να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Ιταλό χαφ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε