Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΟΣΦΠ – ΠΑΟ 13-1!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
“Ερυθρόλευκο” χρώμα έχουν οι φετινές κόντρες των “αιωνίων” σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο καθώς οι “πράσινοι” έχουν πανηγυρίσει μόνο μία φορά.

Η νίκη στο τελικό κυπέλλου μπάσκετ ήταν η τρίτη φετινή του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού σε ισάριθμα ματς. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επικράτησε του “αιωνίου” της αντιπάλου με 65-61 στο ΟΑΚΑ και με 87-83 στο ΣΕΦ.
 
Το τρία στα τρία έκανε και η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Κυριακή που νίκησε στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Α1 τον Παναθηναϊκό με 10-5, ενώ στην κανονική διάρκεια είχαν επικρατήσει με 9-5 εκτός έδρας και με 11-5 εντός.
 
Η διαφορά πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά τα ντέρμπι “αιωνίων” στο βόλεϊ. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν 6 φορές τους “πράσινους” σε 6 ματς. Αρχικά στον τελικό του σούπερ καπ με 3-1, στον τελικό κυπέλλου με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκαν τόσο στα ματς της κανονικής διάρκειοας της Α1 όσο και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.
 
Η μοναδική νίκη του “τριφυλλιού”, σημειώθηκε στον πρώτο γύρο της Superleague όταν με δύο γκολ του Σισέ έριξαν στο καναβάτσο τους Πειραιώτες με 2-1, ενώ στο ντέρμπι του δευτέρου γύρου στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ίδιο σκορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε