Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: Το πρώτο… αίμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ώρα να λύσουν τις διαφορές τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έφτασε. Οι “αιώνιοι” κοντράρονται απόψε (22:00) στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Για ενδέκατη φορά στην ιστορία τους και τέταρτη για φέτος αναμετρώνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι “ερυθρόλευκοι” που δεν θα έχουν τους Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλο , έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα από τις τρεις φετινές επικρατήσεις αλλά και την “δίψα” για την επιστροφή στον θρόνο της Α1 μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.
 
Από την άλλη οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν πρόκειται να παραδοθούν έτσι εύκολα και θέλουν να κατακτήσουν για τρίτη φορά το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας. Επίσης οι “πράσινοι” που δεν θα έχουν στο πρώτο ματς τον Στράτο Περπέρογλου, κυνηγούν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και 13ο τα τελευταία 14 χρόνια.
 
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Αναστόπουλος και Σώμος. Αρκετή ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ, στις 22.00, το NewsIt θα σας μεταφέρει το κλίμα από το ΣΕΦ, ενώ κατά την διάρκεια του τελικού θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη πόντο-πόντο με φωτογραφίες και βίντεο.
 
Ο δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε