Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΟΣΦΠ: Πρόταση στον Ντεζάγκα

ΟΣΦΠ: Πρόταση στον Ντεζάγκα

Ο πρώην άσος της Βόλφσμπουργκ ίσως αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού εάν πει το “ναι” στην πρόταση που του έχει γίνει. Δείτε το βίντεο.

Γεννημένος στις 5/7/1986 στην Τεχεράνη, ο Ντεζάγκα μεγάλωσε στο Βερολίνο και πολιτογραφήθηκε Γερμανός. Εκανε το ντεμπούτο με η φανέλα της Χέρτα το 2004 για να πάρει μεταγραφή στην Βόλφσπουργκ τρία χρόνια αργότερα. Εκεί αγωνίστηκε σε 70 ματς σκοράροντας 12 τέρματα, ενώ είχε ενεργό ρόλο στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με 27 συμμετοχές. Επίσης ο Ντεζάγκα μετρά 20 συμμετοχές και 4 γκολ με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας.

Αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά πολλές φορές έχει βρεθεί μέσα στο γήπεδο ως δεύτερος στράικερ.

 
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός επιβεβαιώνει – με δηλώσεις του στη “SportDay” το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, με τους οποίους έχουν ξεκινήσεις ήδη οι διαπραγματεύσεις.

Έχω πρόταση”, ανέφερε αρχικά ο Ντεγιάγκα και πρόσθεσε: “Το συζητάμε με τον μάνατζέρ μου. Είναι η μοναδική ομάδα που με έχει πλησιάσει σοβαρά και η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στα σχέδιά μου. Θα περιμένω τι θα γίνει τις επόμενες μέρες”. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε