Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Όσκαρ… σοβαρότητας και “σάμπα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με δύο γκολ του Όσκαρ, δύο του Ντιόγκο και ένα του Ντουντού ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 της Μπέσα στην Αλβανία και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
 

Το LIVE του αγώνα
 
Οι “ερυθρόλευκοι” ανταποκρίθηκαν πλήρως σε ότι τους ζήτησε ο προπονητής τους, έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μπέσα “καθαρίζοντας” ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ματς. Μάλιστα ο Ολυμπιακός προσέφερε και θέαμα σε κάποια διαστήματα του αγώνα με τον Ντιόγκο και τον Ντουντού να πρωταγωνιστούν. Θετικό το ντεμπούτο του Χόλεμπας.
 
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε μπρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 19΄με τον Όσκαρ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Μιραλάς, Όκαρ και Ζαϊρί. Στο 30΄ ο Ντουντού με μία “μαγική” κάθετη πάσα βρήκε και πάλι τον Όσκαρ ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Η επιθετικότητα των Πειραιωτών συνεχίστηκε, όμως ο Σέχι κράτησε το σκορ μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με τους “ερυθρόλευκους” στην επίθεση. Ο Ντουντού με έναν “κεραυνό” στο 47΄πέτυχε το ωραιότερο τέρμα της αναμέτρησης και στο 70΄ήταν η σειρά του Ντιόγκο να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα μετά από σύγχυση στην άμυνα των Αλβανών στο 83΄ για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 0-5.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε