Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Όσο βραδιάζει… η F1 λάμπει στο Άμπου Ντάμπι(ΦΩΤΟ)

Όσο βραδιάζει… η F1 λάμπει στο Άμπου Ντάμπι(ΦΩΤΟ)

Το μοναδικό γκραν πρι στην ιστορία της F1 που ξεκινάει μέρα και ολοκληρώνεται υπό το φως των προβολέων προσφέρει εικόνες μαγικές, βγαλμένες από ταινίες του χόλιγουντ.

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Μάνσελ ο Φέτελ

Μπορεί η F1 να έχει βγάλει πρωταθλητή εδώ και καιρό, μπορεί το αγωνιστικό ενδιαφέρον να είναι μικρό όμως η πανέμορφη πίστα της Yas Marina στο Άμπου Ντάμπι, προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ειδικά όταν οι κορυφαίοι πιλότοι του Πλανήτη ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια την ώρα που ο ήλιος δύει, οι χρωματισμοί του ουρανού σε συνδυασμό με τη λάμψη των μονοθεσίων, απλά δεν περιγράφεται.

Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δαπάνησε 800 εκ. ευρώ πριν 3 χρόνια όχι απλά για να κατασκευάσει μία πίστα, αλλά για να δημιουργήσει ένα τεχνητό νησί το Yas Island και πάνω του να κατασκευάσει την πιο σύγχρονη πίστα της F1.

Ο Χάιμε Αλγκερσουάρι περνάει κάτω από το εντυπωσιακό Yas Hotel.

Οι Άραβες θέλησαν να φτιάξουν ένα νέο Μονακό και τα κατάφεραν. Η μαρίνα με τα πολυτελή σκάφη, το επιβλητικό Yas Hotel που είναι το μοναδικό ξενοδοχείο πάνω σε πίστα της F1 και το θεματικό πάρκο της Ferrari συνολικής έκτασης 200.000 τετραγωνικών μέτρων, αλλά και με το μεγαλύτερο σήμα της Ferrari στον κόσμο.

O αγώνας ξεκινάει στις 17.00 τοπική ώρα και κατά τη διάρκεια του οι προβολείς ανάβουν και φωτίζουν την πίστα των 5.554 μέτρων.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ και τα 5.389 λαμπιόνια της οροφής του Yas Hotel.

Ο ανιψιός του Άιρτον Σένα και ο ήλιος που κάνει τα δικά του παιχνίδια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε