Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Όταν “έπεσαν” οι υπογραφές με τον Σαλπιγγίδη (ΦΩΤΟ – VIDEO)

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Πριν από την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς. Δείτε φωτογραφίες και video από τη στιγμή των υπογραφών

Ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν όλα τα οφειλόμενα ποσά προς αυτόν από τις προηγούμενες χρονιές, δέχτηκε μείωση στο υπάρχον συμβόλαιο και επέκτασή του μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας Μάλιστα υπάρχει ανοιχτή πρόταση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για περαιτέρω συνεργασία και μετά την ολοκλήρωσή της.

ΦΩΤΟ paokfc.gr

Τα σχετικά έγγραφα της συμφωνίας υπογράφτηκαν ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε δηλώσεις και στη Web TV της ιστοσελίδας της ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

ΦΩΤΟ paokfc.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου 

«Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέγραψε σήμερα ένα συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής. Θα ισχύει για όσο διάστημα θα είναι σε θέση να αγωνίζεται, γιατί επιθυμία μας ήταν να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Μόλις, ολοκληρώσει την καριέρα του είμαστε υποχρεωμένοι να του προσφέρουμε μια θέση, ίσως μάνατζερ, δίπλα στην ομάδα να τον τιμήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του. 

Αυτό το συμβόλαιο από τη μία δείχνει την μεγάλη επιθυμία μας να παραμείνει ένας διεθνής ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας και από την άλλη αυτή η κίνησή είναι η απάντησή μας για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε και την απόφαση της τιμωρίας του με έξι αγωνιστικές. Ο Δημήτρης μπορεί να πάρει οποιαδήποτε κόκκινη κάρτα, αλλά δεν θα πάρει ποτέ κόκκινη κάρτα από τον ΠΑΟΚ. Αυτό το συμβόλαιο είναι η απάντηση μας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στις Αρχές και προς όλους τους διαιτητές. 

Ενας ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας, από τους καλύτερους της και όχι απλά ένας ποδοσφαιριστής, πρέπει να είναι παράδειγμα αγωγής για τους μικρότερους. Για περισσότερους από 500 αγώνες δεν είχε πάρει κόκκινη κάρτα, αυτό σημαίνει πολλά, όπως και η κόκκινη που είδε στον αγώνα της Κρήτης είναι μια κάρτα εναντίον του ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να πάρει τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Χαίρομαι γιατί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ξεκινάμε να δημιουργούμε μια παράδοση και τη δική μας επανάσταση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ πήγα στο εξωτερικό για να παρακολουθήσω τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα μπορούσα να δεχθώ να έχει αποβληθεί οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, όχι όμως αυτός…».

Διαβάστε ακόμα…

Η στιγμή της επίθεσης οπαδών του ΠΑΟΚ στον Δώνη (VIDEO)

Οι νέοι είναι…ωραίοι – Ο ΠΑΟΚ αφήνει εκτός πλέι-οφ τον Παναθηναϊκό

Αποδοκιμάστηκε ο Δώνης – Στο “στόχαστρο” των οπαδών για… Γκαρσία

“Άδειασμα” σε Γκαρσία – Στηρίζει Δώνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Υποστολή… σημαίας στον ΠΑΟΚ(;) – “Φευγάτος” ο Γκαρσία

Απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

“Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φίλους, ούτε συμμάχους”

Με έξι αγωνιστικές τιμωρήθηκε για τη μούντζα ο Σαλπιγγίδης

Επιχειρηματολόγησαν για τη…μούντζα του Σαλπιγγίδη με τη…μούντζα του Ντιόγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε