Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Όταν ο Γιαννάκης συναντήθηκε με τον Ζιντάν (VIDEO)

Όταν ο Γιαννάκης συναντήθηκε με τον Ζιντάν (VIDEO)

Ο “Δράκος” ήταν καλεσμένος σε μία εκδήλωση σε αίθουσα του οικονομικού Πανεπιστημίου της Λιμόζ. Εκεί παραβρέθηκε και ο Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά για άλλη εκδήλωση, με τους δύο άνδρες να τα λένε για αρκετά λεπτά και να φωτογραφίζονται μαζί.

Τα γαλλικά Μέσα έκαναν λόγο για δύο μύθους του αθλητισμού, δείγμα φυσικά της εκτίμησης που τρέφουν οι Γάλλοι στον Γιαννάκη.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε εκεί καλεσμένοςαπό την εφημερίδα “Le Populaire” και μίλησε με αναγνώστες και φιλάθλους της ομάδας. Παράλληλα υπέγραψε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με φιλάθλουςτης Λιμόζ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την ίδια μέρα και ώρα ήταν προγραμματισμένη η παρουσία του πρώην αρχηγού της εθνικής Γαλλίας και παγκόσμιου πρωταθλητή του 1998, στο τηλεοπτικό κανάλι “Télim”, το οποίο ανήκει στον ίδιο δημοσιογραφικό όμιλο. Ο “Ζιζού”, ο οποίος βρίσκεται στη Λιμόζ για σεμινάρια πάνω στην αθλητικό management, θα εμφανιζόταν σε μία εκπομπή του καναλιού.

Οι ιθύνοντες του ομίλου δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έστησαν σε χρόνο ρεκόρ ένα σκηνικό ώστε να γνωριστούν οι 2 κορυφαίοι εκπρόσωποι των αθλημάτων τους.

Να τονίσουμε πως ο Γιαννάκης ανέβασε… κατακόρυφα τη δημοτικότητά του με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Γαλλίας κόντρα στην πρωταθλήτρια Σαλόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε