Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Όταν ο Λύμπε βλέπει πράσινα – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε δήμιο του Παναθηναϊκού έχει μετατραπεί ο Μεσσήνιος επιθετικός, αφού με τα δύο χθεσινά του γκολ έφτασε τα 7 απέναντι στην πρώην ομάδα του. Δείτε τα βίντεο.

Η αρχή γίνεται την 1η Φεβρουαρίου του 2004. Η ΑΕΚ επικρατεί με 2-1 του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαίδης”. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και καταχειροκροτείται από την “πράσινη” κερκίδα.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2005 ο “Λύμπε” χτυπάει στο 85ο λεπτό πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δίνει τη νίκη στην “Ένωση”. Μετά από διόμισι εβδομάδες οι δύο ομάδες κοντράρονται για την φάση των “16” του Κύπελλου. Ο Λυμπερόπουλος ισοφαρίζει σττο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και στον επαναληπτικό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η ΑΕΚ επικρατεί με 3-1 και παίρνει την πρόκριση.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2005 ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανοίγει τον δρόμο στην εντυπωσιακή νίκη της “Ένωσης” με 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Στις 11 Νοεμβρίου του 2007 η ΑΕΚ χάνει με 2-1 από τον Παναθηναϊκό όμως ο Λυμπερόπουλος πετυχαίνει το πέμπτο του γκολ κόντρα στην πρώην του ομάδα. Με τα δύο χθεσινά έφτασε τα επτά και παράλληλα έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην “Ένωση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε