Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΧΙ άλλη… κατρακύλα: ΑΕΚ – Πλατανιάς (19:30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Ένωση βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, υποδέχεται τους Κρητικού για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NewsIt) και επιθυμεί να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έτσι να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται στην “εντατική” και στον πάτο της Σούπερ Λίγκας και η ανάγκη για βαθμούς μοιάζει απαραίτητη, σε ένα ματς που έχει αποκτήσει το χαρακτήρα “τελικού”, κόντρα στους νεοφώτιστους Κρητικούς.

Για να πάρει η Ένωση το πρώτο της τρίποντο, θα πρέπει να παρουσιάσει την καλή άμυνα που είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και να δημιουργήσει φάσεις, κάτι άλλωστε το οποίο δούλεψε ο Λίνεν με τους “κιτρινόμαυρους”.

Όσον αφορά το σχήμα, ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα υπερασπιστεί την “κιτρινόμαυρη” εστία, με τους Κωνσταντόπουλο και Αραμπατζή να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Από κει και πέρα, μπροστά από τον γκολκίπερ θα είναι οι Βλάχος, Γιάγκο, Κουτρουμπής και Κοντοές. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέτση και δίπλα του θα έχει τους Λαγό και Κορδέρο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Παπαδημητρίου (αριστερά), Φούντας (δεξιά) και Φουρτάδο (στο κέντρο). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Φέτσης, Μπουγαΐδη και Αρκούδας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, στους “Ζωσιμάδες” ο Ατρόμητος καλείται να κάνει μια… νέα αρχή στο πρωτάθλημα κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά ΠΑΣ Γιάννινα που έρχεται με… φόρα από την Κομοτηνή. Κοινός στόχος για Βέροια και Ξάνθη που θέλουν να… ξορκίσουν, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε