Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Όχι Αναστασιάδη στην ΑΕΚ! – Διαβάστε τις εναλλακτικές λύσεις

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όσα άκουσε από τον Ανδρέα Δημητρέλο και η εισήγηση του πνευματικού του δεν έπεισαν τον Άγγελο Αναστασιάδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, καθώς το βράδυ της Δευτέρας απάντησε αρνητικά στην πρόταση των “κιτρινόμαυρων”. Λίνεν, Κόουλμαν, Γκαρίδο, Χάβος και το δίδυμο Δέλλα-Λυμπερόπουλου επανέρχονται στο προσκήνιο.

Δεν ήταν θέλημα Θεού. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ καθώς το βράδυ της Δευτέρας απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε κάνει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται πως δεν πείστηκε από όσα άκουσε στο ραντεβού με τον Δημητρέλο σχετικά με την οικονομική συνέπεια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοικητική ηρεμία. Παράλληλα σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η… εισήγηση του πνευματικού του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στην “Ένωση” στρέφονται σε άλλες λύσεις με τους Γκαρίδο, Λίνεν, Χάβο και το δίδυμο Δέλλα-Λυμπερόπουλο να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Έβαλντ Λίνεν είναι καθοδόν για την Ελλάδα ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ενώ το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν.

Πάντως, είναι δεδομένο πως στην διοίκηση της ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με το θέμα του προπονητή, ώστε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Δημητρέλος: Προλάβαμε τον Παναθηναϊκό με τον Ανασταδιάδη

Η κραυγή αγωνίας του Κοντοέ: “Κάντε κάτι”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε