Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Όχι” ΠΑΟ στα 10 εκατ. ευρώ της Φενέρ για Σισέ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρω από την Φενέρμπαχτσέ για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Θέλει ανανέωση ο Ζιλμπέρτο. Επαφές Φρέιτας για τον επιθετικό.

Οπως γράφει η εφημερίδα Goal η τουρκική ομάδα και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ δεν έμεινε στις φιλολογικές συζητήσεις αλλά προχώρησε σε συγκεκριμένη πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού απάντησε αρνητικά καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να παραχωρήσει κάποιον βασικό παίκτη, πολύ περισσότερο τον Γάλλο επιθετικό που είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας.
 
Την επιθυμία να αγωνιστεί ως το 2012 στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και ο Βραζιλιάνος μέσος πέταξε το μπαλάκι στην ΠΑΕ. “Έχω πει ότι είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Την περσινή χρονιά οι εκπρόσωποί μου ξεκίνησαν συζητήσεις με το κλαμπ. Αλλά η σεζόν τελείωσε κι αυτές δεν προχώρησαν. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις που ξεκινήσαμε πέρυσι. Ο,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να παραμείνω μία ακόμα χρονιά. Αν βέβαια αυτό είναι επιθυμία και του Παναθηναϊκού. Αλλά δεν υπάρχει βιασύνη, όλα θα έρθουν στην ώρα τους”, δήλωσε.
 
Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού που αναζητείται ο Κάρλος Φρέιτας περιμένει να διαπιστώσει τις προθέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μούσα Μααζού και της Μίλαν για τον Ντομινίκ Αντίγια. Ψηλά στη λίστα είναι και ο Κρίστιαν Νέμεθ, για τον οποίο έχουν γίνει επαφές με τη Λίβερπουλ, όπως δήλωσε και ο μάνατζέρ του, Τίμπορ Πάτακι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε