Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει για τους Τούρκους η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και παραπέμπει στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής όπου θα παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία.

Διαψεύσεις και αντιδράσεις για τα τουρκικά σενάρια

Το θολό τοπίο στα διοικητικά της ΑΕΚ δεν άλλαξε ούτε μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία ούτε επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τους Τούρκους αλλά ούτε τις διαψεύδει.

Οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν την Παρασκευή στην κρίσιμη ΓΣ της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

“Σε απάντηση των δημοσιευμάτων αναφορικά με υποψήφιους νέους επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλουμε να διευκρινίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση από οποιαδήποτε εταιρία για την εξαγορά πακέτου μετοχών της ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις και η διερεύνηση που γίνεται από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με πιθανούς νέους επενδυτές είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει και οι προσπάθειες αυτές εξαντλούνται την Παρασκευή, όταν και θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τις τυχόν προτάσεις και τις λεπτομέρειες των επαφών θα τις καταθέσουμε στο σώμα των μετόχων στην προσεχή Γενική Συνέλευση, αφού αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΕΚ και να αξιολογήσουν περαιτέρω την όποια πρόθεση για συμμετοχή νέων μετόχων στην ομάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε