Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ούτε κρύο ούτε ζέστη, Ξάνθη – Καβάλα 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
 
Ο Ονουάτσι πέτυχε το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα όμως ο Πόι είχε την απάντηση και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό που τις κρατάει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Καβάλα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Ο Ονουάτσι μετά προσωπική ενέργεια άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, ενώ ο Βουσίτσεβιτς έχασε ευκαιρία για το 0-2 στο 9΄. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοση τους με αποτέλεσμα να φτάσουν κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Κιντάνα στο 31΄.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Ακρίτες” ήταν σαφώς καλύτεροι και λυτρώθηκαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πόι στο 70΄. Μάλιστα μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά την περιοχή του Γκαλίνοβιτς χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ανατροπή.
 
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντουγκλάο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.
 
SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Αντεφέμι, Κωστούλας, Βάλλας, Μαρσελίνιο (75′ Σουάνης), Κιντάνα (64′ Βασιλακάκης), Τζάγκι, Μπέρτος, Έλινγκτον, Κατόνγκο.

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Βουτσίτσεβιτς (63′ Ντικρόκ), Σιόντης, Καρντόσο, Αμπντούν, Ονουάτσι (93′ Γιάννου), Ναζλίδης (84′ Δρόσος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε