Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ούτε οι Λέικερς δεν θα έπαιζαν έτσι”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο αλλοπρόσαλλο σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σιένα και στο πόσο αυτό επηρέασε την ομάδα του στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Ιταλία. “Θα παίξει ο Τεόντοσιτς”, συμπλήρωσε.

Ο Σέρβος τεχνικός των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας κατά την αναχώρηση των κυπελλούχων Ελλάδος για τη συνέχεια της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, τόνισε: “Έχουμε προετοιμαστεί καλά το Σαββατοκύριακο και η ομάδα είναι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τη Σιένα σε ένα παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα από τα άλλα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως αποδείχτηκε και στην Αθήνα, όπου στο πρώτο ματς ήμασταν υπερδύναμη και στο δεύτερο χάσαμε. Βγήκε ένα απρόοπτο σκορ στο πρώτο παιχνίδι.

Εμείς δεν έχουμε τέτοια δύναμη. Ούτε το… Λέικερς-Σιένα δεν θα γινόταν έτσι, όχι το Ολυμπιακός-Σιένα και αυτό το παιχνίδι δεν μας βοήθησε καθόλου

Πρέπει να μάθουμε πολλά από την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η πίεση του κόσμου αυτή που μας επηρέασε στο δεύτερο ματς, αλλά σίγουρα δεν μας βοήθησε το πρώτο ματς. Ταξιδεύουμε με 14 παίκτες, δεν είναι όλοι έτοιμοι.

Περιμένω τώρα από τους παίκτες μου να δείξουν χαρακτήρα, από αυτούς που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν”.

Κλείνοντας, ο “Ντούντα” αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα του Μίλος Τεόντοσιτς σημειώνοντας σχετικά: “Ο Μίλος δεν είναι 100% έτοιμος. Είναι βασικός μας παίκτης και πιστεύω ότι θα παίξει με τη Σιένα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε