Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ούτε… προσαγωγή για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ

Ούτε… προσαγωγή για τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ

Έσπασαν καθίσματα. Τραυμάτισαν δυο παίκτες, διέκοψαν τον τελικό Κυπέλλου και για να παιχτεί (ωραίο) μπάσκετ έπρεπε να εκκενωθεί το γήπεδο. Πόσοι οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού συνελήφθησαν για τα επεισόδια είπατε; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Και όχι απλά δε συνελήφθη κανείς απ’ όσους πυροβόλησαν με φωτοβολίδες (χτυπώντας τον Χάινς) ή πέταξαν πέτρα (χτυπώντας τον Μπράμος στο χέρι) ή έσπασαν τα καθίσματα του κλειστού στο Ελληνικό ή μπήκαν στο γήπεδο, αλλά δεν έγινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ προσαγωγή.

Καμία! Σα να μην έγινε τίποτα.

Και να πει κανείς: δεν έδειξε το ματς η τηλεόραση; Σε εθνικό δίκτυο είδαν όσοι είχαν συντονισμένη την τηλεόρασή τους στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Οι τηλεθεατές είδαν κάποιον με μαχαίρι να περνά δίπλα από αστυνομικό. Αλλά εκείνος, το όργανο της τάξης, δεν άπλωσε καν το χέρι του να τον πιάσει! Ούτε καν αυτό δεν έγινε.

Τους έβλεπαν τα ΜΑΤ να σπάνε καθίσματα και να ανάβουν καπνογόνα, να καταστρέφουν δημόσια περιουσία (αυτό είναι, ακόμα τουλάχιστον, το κλειστό του Ελληνικού). Αλλά δεν επενέβησαν. Εντάξει, δεν τους πέταξαν μολότοφ όπως στις πορείες… Ντροπής πράγματα!

ΑΠΟΡΙΑ 1: Αλήθεια, πως πέρασαν μέσα στο γήπεδο κροτίδες, φωτοβολίδες, μαχαίρια, στιλιάρια; Τους δημοσιογράφους δεν τους άφηναν να μπουν αν δεν είχαν διαπίστευσεις πάνω τους. Αν δηλαδή η διαπίστευσή τους, τους περίμενε στο εσωτερικό του γηπέδου, στα χέρια ανθρώπων της Ομοσπονδίας. Άλλους, μετά την εκκένωση τους άφησαν να περιμένουν μια ώρα έξω από το γήπεδο. Δυο μέτρα και δυο σταθμά;

ΑΠΟΡΙΑ 2: Αφού το γήπεδο το εκκένωσαν για να μην είναι κανένας οπαδός μέσα, ποιοι ήταν αυτοί που από τη στιγμή που ξανάρχισε το παιχνίδι φώναζαν συνθήματα, πανηγύριζαν ή αποδοκίμαζαν, γιούχαραν τους διαιτητές και τέλος πάντων έκαναν ό,τι κάνει ένας οπαδός (εκτός από τα επεισόδια)…

Οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μίλησαν για βρωμιές και αλητείες. Αλλά ποιος έδωσε τα εισιτήρια στους οργανωμένους; Όχι η αστυνομία. Ούτε η Ομοσπονδία.

Όλοι φταίνε, ας το καταλάβουν. Μέχρι τότε, θα έχουν τους τελικούς που (τους) αξίζουν. Κι αν τους αρέσει…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός – “Ζούγκλα” αιωνίων το Ελληνικό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών – “Κάνετε τα χατίρια αυτών που σας πετάνε πέτρες”!

Μπαρτζώκας: Ο Γιαννακόπουλος απειλούσε σε όλο το ματς!

Το πράσινο πάρτι στα αποδυτήρια (VIDEO)

Αγγελόπουλοι:Σήμερα νίκησε η αλητεία, ο Γιαννακόπουλος απειλούσε τους διαιτητές!

Ένσταση και αποχή από την απονομή ο Ολυμπιακός!

Το χρονικό των επεισοδίων στο κλειστό του Ελληνικού (VIDEO)

“Πόλεμος” στο Ελληνικό! – Διακόπηκε ο τελικός

Δ. Γιαννακόπουλος: Να τιμωρηθεί ο σύλλογος της βρωμιάς…

Τελικός μπάσκετ: «Βοηθήστε μας, οι άλλοι ήταν Σέρβοι, εσείς Έλληνες»

Η στιγμή που φωτοβολίδα χτυπάει τον Χάινς! (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε