Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΕ Ατρόμητος: Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Περιστεριώτες εξέφρασαν με επίσημη μορφή την δυσαρέσκεια προς την ΕΠΟ για τη μη αλλαγή ημερομηνία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ να ορίσει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η παραπάνω απόφαση ζητήσαμε από την Ομοσπονδία να προχωρήσει σε αλλαγή ημερομηνίας προκειμένου να τηρηθεί η αρχή της ισονομίας απέναντι στις δύο ομάδες και αυτό γιατί: Η ομάδα μας θα αγωνιστεί την Κυριακή το βράδυ κι επιπλέον θα επιβαρυνθεί με ταξίδι ενώ ο αντίπαλος μας θα αγωνιστεί μια μέρα νωρίτερα και στην έδρα του.

Προτείναμε το παιχνίδι να οριστεί σε μια άλλη ημερομηνία που θα εξυπηρετεί τις δύο ομάδες, κι εφόσον ο αντίπαλος μας θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη που προέχουν ώστε με τον τρόπο να τηρηθεί η ίση αντιμετώπιση, αλλά δεν εισακουστήκαμε.

Υποχρέωση της Ομοσπονδίας είναι να αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες ισότιμα και ιδίως μια ομάδα που με την στάση της στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέδειξε ότι σέβεται το θεσμό και το ποδόσφαιρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε