Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΕ Ηρακλής: Όλοι οι φάκελοι στο φως

Να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των ομάδων χωρίς περαιτέρω τεχνάσματα ζητά από την ΕΠΟ η διοίκηση του “γηραιού”, που στην ανακοίνωση της κάνει λόγο για παρατυπίες, σκάνδαλα και ανισονομία.

Η ανακοίνωση:

«Το σύνολο του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας, εδώ και αρκετό, πλέον, καιρό, έχει καταστεί αγανακτισμένος μάρτυρας των τεράστιων παρατυπιών, των σκανδάλων και της πρωτοφανούς ανισονομίας, που συνιστούν την μεθοδολογία, με την οποία πολιτεύεται η ΕΠΟ. Εντολή όλου του φίλαθλου κόσμου, ευθύς εξ αρχής, υπήρξε το άνοιγμα ΟΛΩΝ των φακέλων αδειοδότησης, ως η μοναδική οδός, που μπορεί με ασφάλεια να οδηγήσει στην κάθαρση και στην δικαιοσύνη.

Τυχόν τεχνάσματα της ΕΠΟ, με «ανοίγματα» φακέλων μόνο των ομάδων, οι οποίες δεν αδειοδοτήθηκαν, θα προσθέσουν μία ακόμη τραγική παρατυπία στην αλυσίδα των σκανδάλων της Ομοσπονδίας και θα υπογραμμίσουν την ενοχή, που βαρύνει τους ιθύνοντές της. Η απαίτηση του φίλαθλου κόσμου αφορά, ξεκάθαρα και σε απόλυτο βαθμό, στο άνοιγμα ΟΛΩΝ των φακέλων, προκειμένου να διαφανεί ποια είναι, επιτέλους, εκείνα τα στοιχεία και οι προϋποθέσεις, που διαθέτουν οι αδειοδοτημένες ΠΑΕ, έναντι αυτών, που δεν έτυχαν ανάλογης αντιμετώπισης.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, λοιπόν, χωρίς περαιτέρω τεχνάσματα και ελιγμούς…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε