Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΕ Ξάνθη: Βαρύ το Λιβαδιώτικο το σουβλάκι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με νέα ανακοίνωση που φέρει τον τίτλο “Η σφαγή των αμνών”, η ακριτική ΠΑΕ επαναφέρει το θέμα της διαιτησίας στον αγώνα με το Λεβαδειακό και απευθύνεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο.

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζεται από αρκετή δόση χιούμορ και ειρωνίας και σε πολλά σημεία απευθύνεται στον Σοφοκλή Πιλάβιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη:

“Η σφαγή των αμνων”

“PRE GAME SHOW”

Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2010, ο Αντιπρόεδρος της SKODA ΞΑΝΘΗ, Κος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΙΤΗΣ, επεσκέφθη τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Κύριο ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟ από τον οποίο ζήτησε όλη του την προσοχή, ώστε στο παιχνίδι ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ στο οποίο εκρίνετο σε ένα μεγάλο βαθμό η κατηγορία, να ορισθεί Διεθνής Διαιτητής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Κύριος Σοφοκλής Πιλάβιος του απάντησε ότι : « θα υπάρξει διαιτητής που θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες ισότιμα 50 – 50»

“ΑFTER GAME SHOW”

Ένας Διαιτητής, ο Κύριος ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ, που από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, προσπαθούσε να εφεύρει τρόπους προκειμένου «να πνίξει – εξαντλήσει», την ομάδας μας, με αποκορύφωμα : 

-Ένα καθαρό γκολ της SKODA ΞΑΝΘΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν μέτρησε, που απόρησε και ο ίδιος ο επόπτης με το οφ-σαιντ που έδωσε.

-Άδικη πρώτη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, όταν ο NAPOLEONI παίρνει την μπάλα με το χέρι του και στην κυριολεξία πέφτει επάνω του. Αντί να πάρει κάρτα ο NAPOLEONI, παίρνει ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ γιατί έπρεπε να στοχοποιηθεί. Η συνέχεια είναι γνωστή με την δεύτερη κάρτα που πήρε για διαμαρτυρία, μένει η SKODA ΞΑΝΘΗ με εννέα παίκτες. 

-Πρώτη κάρτα στον POY, προσοχή, στο κέντρο του γηπέδου, σε τέτοιο λασπωμένο γήπεδο, για θέατρο, στο κέντρο του γηπέδου !!, όχι στην αντίπαλη περιοχή, ή έστω έξω από την αντίπαλη περιοχή, ή έστω μακριά, έξω από την αντίπαλη περιοχή. Έπρεπε να στοχοποιηθεί. Και η συνέχεια γνωστή, δεύτερη κίτρινη κάρτα στον POY, ο οποίος, κάνοντας τσουλήθρα, πεσμένος στο έδαφος, με το χέρι του προφυλάσσει το πρόσωπό του και αποβάλλεται.

-Αντίθετα, στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, GONZALES και ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ έπεφταν στην περιοχή μας λες και κάποιος τους είχε δώσει εντολή. Ο διαιτητής τους κοιτούσε, χαμογελούσε και συνέχιζε …………

-Ο παίκτης της SKODA ΞΑΝΘΗ, ΣΟΥΑΝΗΣ, έχοντας κερδίσει την μπάλα, φεύγει μόνος προς το αντίπαλο τέρμα, και ο διαιτητής ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ γυρνάει τη φάση πίσω, δίνοντας φάουλ υπέρ της SKODA ΞΑΝΘΗ.

-Στο γκολ της ισοφάρισης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ο AGALI σε εμφανή θέση οφ σάιντ προωθεί τη μπάλα με κεφαλιά, και ως δια μαγείας το οφ σάιντ του AGALI δεν υποδεικνύεται, και ο ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ που παίρνει τη μπάλα, βάζει γκόλ.

Άψογη επιλογή του διαιτητικού τρίου.

Κύριε Πρόεδρε, ήταν όντως άψογες και αμερόληπτες οι επιλογές που έκανες.

Φαίνεται, ότι εκτός από εμάς, που το γευτήκαμε, διαχρονικά, αρέσει σε πολλούς το σουβλάκι το Λιβαδιώτικο (Κύριε Πρόεδρε, είναι λίγο βαρύ, δεν βρίσκεται και εσείς 😉

Και επειδή Κύριε Πρόεδρε, είναι λογικό να μην καταλαβαίνετε σε ποιόν απευθυνόμαστε, γιατί στην Ελλάδα που ζούμε όποια πέτρα και να πετάξεις, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή Πρόεδρο, (είναι τόσοι πολλοί οι Πρόεδροι), σε σένα αναφερόμαστε Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, Κύριε Πιλάβιε.

Κύριε Πρόεδρε, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν στην ομάδα μας και ελπίζουμε οι προσωπικές σας επιλογές και ορισμοί να είναι καλύτεροι.

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ

Σημείωση : Κύριε Πρόεδρε, το τρίο που ορίσατε, «για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας», είναι : ο Κος Τσινιάρης, ο περιβόητος επόπτης Κος Βασιλειάδης εκ Θεσσαλονίκης, εκ Θεσσαλονίκης, εκ Θεσσαλονίκης ……, και ο Κος Πάνου εκ Αιτωλοακαρνανίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε