Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Χάθηκε κάθε σοβαρότητα, πάμε στα δικαστήρια!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τους λόγους της απόφασης να μην δοθεί νέα παράταση στον Πρίγκιπα Φεϊζάλ εξήγησε σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ΔΣ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία τόνισε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που έβλαψαν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο κ. Τσάκας ταλαιπωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους οπαδούς του με πρίγκιπες και πριγκιποπούλες. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρά το γεγονός ότι εξ αρχής δεν θεωρούσε σοβαρό πρόσωπο τον κ. Τσάκα εξάντλησε κάθε δυνατότητα διερεύνησης του ενδεχομένου να υπάρχει φερέγγυος επενδυτής για τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να μην μείνει καμία αμφιβολία σε όσους οπαδούς της ομάδας κατά καιρούς πίστεψαν ότι πίσω από τον κύριο Τσάκα υπήρχαν σοβαροί χρηματοδότες που θα βοηθούσαν στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Στα πλαίσια αυτά έδωσε την ευχέρεια στην πλευρά των δήθεν επενδυτών να ελέγξουν όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και διευκόλυνε κάθε κίνησή τους παρά το γεγονός ότι εξ αρχής αμφισβητούσε τα κίνητρά τους.

Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι δύο διοικητικά συμβούλια, προκειμένου να δεχτεί την επένδυση των 28.000.000 ευρώ, και κατόπιν να παραιτηθούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να οριστεί το νέο ΔΣ από την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας. Και τούτο παρά το γεγονός ότι μετά την περιπέτεια της ουδέποτε εμφανισθείσας επιταγής είχε γίνει σαφές ότι όλη υπόθεση είχε ελάχιστες πιθανότητες να έχει σοβαρή έκβαση.

Σήμερα το πρωί αιφνιδίως η νομική σύμβουλος του δήθεν επενδυτή ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι δεν πρόκειται να καταβληθούν εντός της ημέρας τα χρήματα όπως είχε δεσμευτικά συμφωνηθεί και ζήτησε νέα προθεσμία για την Τρίτη.

Είναι προφανές ότι αυτή η παρελκυστική τακτική δεν κατατείνει στην επένδυση στον Παναθηναϊκό αλλά αποτελεί μία πρωτοφανή στα αθλητικά χρονικά αθλιότητα.

Ο Παναθηναϊκός αφού εξάντλησε όλα τα περιθώρια ανοχής δεν μπορεί να επιτρέψει να διασύρεται άλλο η ιστορία του συλλόγου με αμφιλεγόμενα πρόσωπα και να εμπαίζονται οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της ΠΑΕ.

Ηδη δόθηκαν οι σχετικές εντολές προς τους νομικούς συμβούλους της εταιρείας να κινηθούν δικαστικά εναντίον αυτών που έβλαψαν με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους την ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό και τους δήθεν επενδυτές του κυρίου Τσάκα κλείνει εδώ οριστικά και ουδεμία συνέχεια μπορεί να δοθεί. Διότι έχει χαθεί πλέον κάθε σοβαρότητα από την πλευρά των δήθεν επενδυτών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού τελείωσε το Πριγκιπικό… παραμύθι

Άφαντα τα λεφτά του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό – Νέα διορία ζήτησε ο Φεϊζάλ – Συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ

Ντε Βινσέντι: Δεν θέλω Ολυμπιακό – Έχω αποφασίσει Παναθηναϊκό

Ξεκαθαρίζουν όλα με τον Πρίγκιπα – Κρίσιμη ημέρα στον Παναθηναϊκό

Ένα βήμα πιο κοντά στη συμφωνία Παναθηναϊκός και Πρίγκιπας

Ρότσα: Δύσκολα θα γίνει άλλη μετεγγραφή

Η Αταλάντα θέλει τον Ντίνα – Κανένα προσύμφωνο με Παναθηναϊκό!

“Κάποιος δίνει… χαρτζιλίκι στον Τσάκα και θα τον μάθω”

“Δώστε μας τα ονόματα του Δ.Σ.”

Μετεγγραφική “επίθεση” από Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε