Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΕ ΠΑΟ: Επίδειξη θράσους και αλαζονείας του Ολυμπιακού και του προέδρου του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με επιθετικό τρόπο ο Παναθηναϊκός απάντησε στα όσα υποστήριξε κατά την απολογία του ο Ολυμπιακός για τα έκτροπα στο ντέρμπι “αιωνίων”.

“Προκάλεσε ο Σισέ”

Οι πράσινοι θυμίζουν και τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντουντού, ενώ χαρακτηρίζουν αλαζονική τη στάση των ερυθρόλευκων που ισχυρίστηκαν στην απολογία τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού προκάλεσαν.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές και με την κρυφή ελπίδα ότι οι εβδομάδες που πέρασαν στο μεταξύ θα είχαν αμβλύνει τις εντυπώσεις και θα είχαν θολώσει τις μνήμες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της κατέληξαν να “απολογηθούν” χθες ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ προβαίνοντας σε μια νέα επίδειξη θράσους και αλαζονείας.

Εν ολίγοις, στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή των κατηγορουμένων, δεν συνέβη τίποτα το μεμπτό, εκτός από κάποιες προκλήσεις (!) εκ μέρους ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και τα ασύστολα ψεύδη ωστόσο και η προσπάθεια το άσπρο να γίνει μαύρο πρέπει να έχουν ένα όριο. Περιμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής προκειμένου να διαπιστώσουμε αν τελικά το δράμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου θα μετατραπεί σε φάρσα ή θα σταλεί ένα μήνυμα προς όσους πιστεύουν πως μπορούν να αγνοούν τους κανόνες και να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

Αν συμβεί το πρώτο, ας φροντίσουν τουλάχιστον οι υπεύθυνοι να εξαφανίσουν και όλο το, πλούσιο, οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και θυμίζει σε όλους μας όσα συνέβησαν και μετέτρεψαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε μνημείο νοθείας και αλητείας.

ΥΓ: Πριν από λίγες μόλις μέρες, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντουντού, σε συνέντευξή του, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες του Σισέ σχολίασε: “Έχει δίκιο, γιατί ό,τι συνέβη στο παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφικό. Δεν υπάρχει σεβασμός σε τίποτα. Μη σκεφτόμαστε μόνο τι βλέπουμε εδώ, αλλά τι βλέπουν και στο εξωτερικό”. Όσοι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός νομίζουν ότι… βρέχει, ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε