Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Προστατέψτε την ομάδα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Προστατέψτε την ομάδα

Ο “δικέφαλος του βορρά” κάλεσε τον κόσμο του να σταθεί χωρίς ακρότητες στο πλευρό της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-2013 θέλει να ζητήσει από τους φίλους της να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και μηχανημάτων laser.

2. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

4. Ειδικότερα όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 4 και 4Α παρακαλούνται να προσέλθουν όσον το δυνατόν νωρίτερα, λόγω των έργων που εκτελούνται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

5. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο.

6. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της Super League.

8. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

Φίλαθλοι, προστατεύστε τον Π.Α.Ο.Κ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε