Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάει για 5 παίκτες η ΑΕΚ – Αρχή με Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στην οποία θα συζητηθεί η μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην “Ένωση”. Πέντε προσθήκες θα γίνουν στο ροστερ μετά το ραντεβού Χιμένεθ-Αδαμίδη. Ανανέωσε ο “Λύμπε”.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ καθώς θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν συντομότερο με τους στόχους που έχουν θέσει στο αρχικό τους πλάνο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συμφώνησε να μείνει για ακόμα έναν χρόνο στην “Ένωση”, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται τόσο η απάντηση του Τραϊανού Δέλλα, όσο και οι διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Μανωλά.
 
Το γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην Αθήνα δείχνει πως και οι υπόλοιπες υποθέσεις μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Οι Κάλα, Χοσέ Κάρλος και Ακόστα της Σεβίλλης είναι πολύ πιθανό να μετακομίσουν στην Ελλάδα με τον Ισπανό τεχνικό να έχει κάνει ήδη την προεργασία σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη παρουσία των Κωνσταντινίδη, Δημητριάδη, Παστόρ και Γκρέταρσον και συμφώνησαν για το τελικό πλάνο στα μεταγραφικά. Σύμφωνα με αυτό, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κλείσει 5 μεταγραφές ακόμα, εκτός από τις τρεις που έχει ήδη ολοκληρώσει (Μπουγαΐδης, Κοντοές, Σιαλμάς) και για τις οποίες ο Ανδαλουσιανός δήλωσε ικανοποιημένος. Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών (που θα καλύψουν τα κενά των Σκόκο, Μπλάνκο), ενός επιτελικού μέσου και δύο κεντρικών αμυντικών.

 
Στην εγχώρια αγορά πρώτος στόχος παραμένει ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ να φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 250.000 ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα στην συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” με τον ισχυρό άνδρα των “λιονταριών”.
 
Από την άλλη ο Πέτρος Θεοδωρίδης εμφανίζεται να έχει απαιτήσεις της τάξης των 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ωστόσο στην “Ένωση” αισιοδοξούν πως μπορούν να ρίξουν αρκετά αυτό το ποσό προσφέροντας κάποιους παίκτες ως ανταλλαγμάτα με το όνομα του Ανεστη Αργυρίου να βρίσκεται πρώτο στη σχετική λίστα.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε