Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάει για Μόρα ή Κυργιάκο η ΑΕΚ

Τα είπαν για αμυντικό Μπάγεβιτς και Αδαμίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Αυτό προέκυψε από το ραντεβού που είχαν Μπάγεβιτς και Αδαμίδης. Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε να αποκτηθεί ένας από τους δύο Έλληνες αμυντικούς για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Μαϊστόροβιτς. Θετικός ο Μόρας, αρνητικός ο Κυργιάκος.

Οι δύο περιπτώσεις μόνο εύκολες δεν είναι αφού η ΑΕΚ θα πρέπει να διαθέσει σχεδόν όλα τα χρήματα που εξοικονόμησε από τη φυγή του Μαϊστόροβιτς.

Η πρόθεση της διοίκησης ήταν να δαπανηθούν περίπου 400.000 ευρώ για κεντρικό αμυντικό όμως ο Μπάγεβιτς ανέβασε τον πήχη, ζητώντας ένα εκ των Μόρα – Κυργιάκου.

Η προσπάθεια θα γίνει αλλά αν δεν καταφέρει η ένωση να αποκτήσει κανέναν από τους δύο τότε θα στραφεί στις περιπτώσεις των Γιάλενς και Γίρανεκ.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM εμφανίστηκε αρνητικός στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα.

Αντίθετα ο Βαγγέλης Μόρας αν καλυφθεί οικονομικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, όπως τόνισε στο AEK365:

“Δεν γνωρίζω για συμφωνία της ΑΕΚ και της Μπολόνια. Μπορεί να υπάρχει και να μην είμαι ενήμερος. Μπορεί λοιπόν η ΑΕΚ να επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπό μου και να μιλήσουν μαζί του για μένα. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια ενόχληση.

Ο ατζέντης μου χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα. Αν η ΑΕΚ καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις μου, τότε ευχαρίστως έρχομαι στην ΑΕΚ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα επιστροφής μου στην Ελλάδα, αρκεί βέβαια να καλυφθώ οικονομικά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε